archery-attack-vasteras

Vad är Combat archery?

Nu är sporten äntligen här, men vad är Combat archery egentligen? Jo, det är en salig blandning mellan paintball och bågskytte som sprider sig som en löpeld i världen. Det är alltså dags att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och tänk ut en strategi som kommer få ditt lag att segra.

Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil i pannan på din kompis – och det är precis det Combat Archery handlar om! Vi specialiserar oss på möhippor, svensexor, kick-offs och andra roliga tillställningar där vi kan garantera ett gott skratt och lyckliga minnen. Det är självklart många kompisgäng som bara har hört talas om sporten och som vill testa på om det är lika roligt som det är. Alla säger det samma: ”Combat archery skitkul!” Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugen på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuilding aktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

All utrustning som används är välbeprövat och säker. Varje deltagare får var sin paintballmask utöver en alldeles egen Combat archery-båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets.

Alla våra bokningar börjar med närmare 20 minuter säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Vi har märkt hur roligt det är att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare. Vi har en hel drös av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat archery-spökboll och det mycket uppskattade; Capture the Flag.

På vintern kan man spela i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst. Ni behöver inte spendera tid på att leta efter passande lokal, vi vet var de finns och löser det åt er. Sedan återkopplar vi till er med ett par alternativ och ni får själva välja vart och när ni vill köra. På sommaren kör vi utomhus och bygger upp vad som liknar en paintballbana.

 

Partners

Vi jobbar med att öppna upp så många kontor och samarbetespartners som möjligt. Man kan snabbt billigt och enkelt komma igång som combat archery-partner genom att kontakta oss.

Archery tag heter sporten från början då den spred sig genom Amerika. Sedan dess har flera namn använts för att beskriva den nya aktivitetsflugan. Det stämmer verkligen som man säger: Kärt barn har många namn. Combat archery har blivit gått från archery tag, combat archery, archery attack, archery sports, archer tag och flera andra. Nu har vi tagit konceptet och gjort det roligare, mer spännande och lite tuffare. Combat archery är Sveriges nyaste och hetaste aktivitetsfluga. Vi är det självklara alternativet till svensexan, möhippan, kick-offen eller avslutningen – välkommen att kontakta oss!