Här bokar du Sveriges roligaste aktivitet

Combat archery är äntligen här! 

Sporten kan jämföras med paintball med spökbollsregler där man använder pilbågar istället för paintballgevär. Det är lite mindre kladdigt men minst lika spännande. Aktiviteten passar perfekt för svensexor, möhippor, kick-offs eller avslutningar. Varje person får varsin båge och paintballmask som skydd men pilar får man själv samla på sig när matchen drar igång. Varje uthyrning startar med både säkerhetsgenomgång och teknikträning som nästan brukar vara lika uppskattad som aktiviteterna. Vi har märkt att oavsett om man är pensionär, studerande, kille eller tjej så är det fantastiskt roligt att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att man faktiskt får skjuta på varandra höjer – tro det eller ej – deltagarnas entusiasm ytterligare.

Alla kan köra Combat Archery!

och alla tycker att det är fantastiskt roligt så samla ihop arbetskollegorna och boka Sveriges nyaste och hetaste aktivitet. Tagga vännerna du vill köra med, fyll i formuläret och så fixar vi resten. Om ni inte redan har en lokal så fixar vi en som passar. Vi tillhandahåller utrustning musik, västar, domare, instruktör och allt annat ni kan tänkas behöva. Allt ni behöver göra är att dyka upp och se fram emot en fantastisk och adrenalinfylld aktivitet.

Combat archery – archery tag?

Archery tag, combat archery, archery attack, archer tag – kärt barn har många namn men allt är samma ska. Vi är först i Sverige med att erbjuda aktiviteten som sprider sig som en löpeld över världen. Nu när sporten äntligen kommit till Sverige vill vi erbjuda så många som möjligt möjligheten att köra. Kör sporten med oss över hela Sverige.